Klargør den korrekte brugsmetode for vingepumpen

Der er flere situationer, hvor vingepumpen lyder højt, og trykket falder:

1. Da vingepumpen blev installeret første gang, justerede kunden selv udløbsretningen.Positioneringsstiften i pumpekernen var ikke indsat i positioneringshullet, og oliesugeporten var blokeret, hvilket resulterede i dårlig oliesugning.På dette tidspunkt lød pumpestøjen som en alarm, og den ustabile trykviser svingede kraftigt.For at løse problemet er det kun nødvendigt at adskille pumpekernen og samle den én gang.

2. Ovennævnte problemer opstod efter en tids brug, hvilket også generelt kan betragtes som dårlig olieoptagelse.Den dårlige olieoptagelse på dette tidspunkt skyldes hovedsageligt mere forekomst om vinteren, og den kolde olie kan ikke absorbere olien.Problemet kan løses ved at opvarme olietemperaturen eller udskifte 32# anti-slid hydraulikolie.Der er også blokering af filteret ved oliesugeporten, som kan løses ved at rense filteret.En anden er, at oliestanden er lavere end den normale position, og fyld den op.

3. Når det andet punkt stadig er højt, skal der være mistanke om, at pumpekernen er slidt op.zhidao bør ændre pumpekernen eller færdiggøre pumpen.Hvis denne situation er i flere år, er det naturligt slid.Hvis det sker efter flere dage, måneder eller minutter, skulle det være, at olien er snavset, hvilket får pumpekernen til at blive slidt.

4. Vingepumpens generelle levetid er 15-20 år.Hvis oliekvaliteten ikke er god, og vingepumpen bankes voldsomt under installationen, vil vingepumpens levetid blive forkortet til flere minutter, dage og måneder.På nuværende tidspunkt skal du ikke skyde skylden på den dårlige kvalitet af vingepumpen, som er forårsaget af din egen ukorrekte brug.

Hvis du ønsker mere produktinformation, kontakt os venligst: Kina vingepumpe.


Posttid: 30. december 2021